Kaagwater Jazz wordt mogelijk gemaakt door

Sena regelt de rechten van muzikanten en producenten. Zij krijgen van ons een vergoeding als hun muziek in het openbaar gedraaid wordt. Elke dag zetten wij ons in voor onze rechthebbenden. Dat zijn er nu ruim 28.000.

Muzikanten en producenten krijgen hun vergoeding dankzij muzieklicenties. Bedrijven en organisaties sluiten die licenties af bij Sena. Als organisatie zonder winstoogmerk betaalt Sena de geïncasseerde gelden tegen zo laag mogelijke kosten door. Op die manier krijgen de makers van muziek waar zij recht op hebben.

Sena werkt op basis van de Wet op de naburige rechten en is gevestigd in Hilversum. Voluit staat Sena voor Stichting ter Exploitatie van Naburige rechten.
www.sena.nl

Rabobank Groene Hart Noord
www.rabobank.nl

Gemeente Teylingen
www.teylingen.nl

Jachthaven Juffermans
www.jachthavenjuffermans.nl

Jachthaven Fort Marina
Midden in het gezellige watersportdorp Warmond, direct aan de Kagerplassen, op slechts 5 minuten rijden van de rijksweg A44 ligt jachthaven Fort Marina. De haven is in 2008 ontstaan uit de fusie tussen jachthaven ’t Fort en jachthaven Visch Watersport. De jachthaven telt meer dan 200 ligplaatsen met lengtes variërend van 5 tot 15 meter. In de winter van 2018 is de gehele jachthaven volledig vernieuwd.
www.fortmarina.nl

Leidsch Vastgoed Beheer

Jachthaven Ouwehand
Een goede werfbaas weet meer dan iemand van al wat zeil en want betreft.*

Daarom is het zo plezierig je boot in stalling te hebben bij mensen die hun hart niet alleen aan elkaar maar ook aan de watersport verloren hebben.
Je kunt er op watersportgebied terecht voor een goed advies.

Sinds jaar en dag beheren Nico en Corrie Ouwehand de overdekte jachthaven met binnen- en buitenboxen en winterstalling.

Jachthaven Ouwehand heeft een geweldige klantenbinding. Als er om een of andere reden een plek vrijkomt dan pakken we gewoon de wachtlijst.

Bij Jachthaven Ouwehand ben je niet zo maar een klant, je voelt je er echt thuis!

www.jachthaven-ouwehand.nl