2018 Deden mee


Bistro La Croûte
Dorpsstraat 114
2361 BP Warmond

Bistro La Croûte gevestigd in het voormalige Hotel en Restaurant “De Zon” in het gezellige en pittoreske Warmond serveert heerlijke internationale gerechten uit de speciaal gebouwde op hout gestookte steenoven.

Op maandag 4 april 2016 hebben wij de prijs gewonnen van “Beste Steak in de Regio Leiden” en wij zijn hier trots op.


Bar De Saloon
Dorpsstraat 82A
2361 BJ Warmond

De gezelligste dorpskroeg in het mooie centrum van Warmond.

Hier kunt u terecht voor een lekker koud drankje en een gezellig praatje. Ook zenden ze alle sportevenementen uit op groot scherm en kunt u een kaartje leggen en darten.

In de Saloon is iedereen welkom, van jong tot oud. Die mix van alle leeftijden maakt het zo gezellig.


Restaurant Het Wapen van Warmond
Dorpsstraat 90
2361 BK Warmond

Bij restaurant Het Wapen van Warmond worden alle gerechten op authentieke manier met verse ingredienten bereid.

Het Wapen bestaat al bijna 125 jaar. In het begin als hotel, café en slijterij. Het grand café is eigentijds, verdwenen zijn de slijterij en het hotel, maar wat behouden is is de huiskamersfeer.


Grand-Café de Oude School
Dorpsstraat 40
2361 BE Warmond

Grand-café De Oude School Warmond is gevestigd in de voormalige openbare lagere school uit 1861, in het hart van Warmond. Beter bekend als ‘het pleintje bij de pomp’. In de Oude School kun je gezellig lunchen, genieten van een heerlijk warm of koud drankje of de nieuwe expositie bezichtigen. ‘s Avonds kun je uitgebreid dineren of voor een leuke prijs eten wat de pot schaft onder de naam ‘de makkelijke maaltijd’. Zomers is er altijd wat te doen op het terras en vaak is er in de weekenden een leuk bandje, een marktje of ander vermaak.”