2018 Deden mee

Bistro La Croûte De Zon
Dorpsstraat 114
2361 BP Warmond

Bistro La Croûte gevestigd in het voormalige Hotel en Restaurant “De Zon” in het gezellige en pittoreske Warmond serveert heerlijke internationale gerechten uit de speciaal gebouwde op hout gestookte steenoven. Op maandag 4 april 2016 hebben wij de prijs gewonnen van “Beste Steak in de Regio Leiden” en wij zijn hier trots op.

Grand Café de Oude School
Dorpstraat 40
2361BE Warmond

Gelegen in het pittoreske Warmond aan de Kaag. In het hartje van het dorp aan het Pleintje bij de Pomp. Voor ons symboliseert de oude dorpspomp het hart van ons mooie watersportdorp. Als het ware zijn de Kagerplassen en de Leede de bloedbaan en aorta van Warmond en al dat water wordt rondgepompt door die oude Pomp! Mooie filosofische gedachte niet waar?

Bar De Saloon
Dorpsstraat 82A
2361 BJ Warmond

De gezelligste dorpskroeg in het mooie centrum van Warmond .
Hier kunt u terecht voor een lekker koud drankje en een gezellig praatje. Ook zenden ze alle sportevenementen uit op groot scherm en kunt u een kaartje leggen en darten.
In de Saloon is iedereen welkom, van jong tot oud. Die mix van alle leeftijden maakt het zo gezellig.

Restaurant Het Wapen van Warmond
Dorpsstraat 90
2361 BK Warmond

Bij restaurant Het Wapen van Warmond worden alle gerechten op authentieke manier met verse ingredienten bereid.
Het Wapen bestaat al bijna 125 jaar. In het begin als hotel, café en slijterij. Het grand café is eigentijds, verdwenen zijn de slijterij en het hotel, maar wat behouden is is de huiskamersfeer.