2020 zouden voor u spelen


Bistro La Croûte: Miss Hips

Zondag 19 april
15:00 – 18:00 uur

#398d92 
Simone was in de jaren ’90 leadzangeres bij Candy Dulfer’s Funky Stuff en tourde met haar over de hele wereld. Met haar eigen band ‘Hips’ deed ze het daarna nog eens dunnetjes over en dat leverde haar zelfs een nummer 1 notering in Spanje op!
Nu dus op de planken met een energieke, kundige en flamboyante bezetting.Simone Roerade Vocals
Bart Wijtman, Bass and Backing Vocals
Berthil Busstra, Fender Rhodes, Juno 106
Sjoerd van Bomme;, Drums and Backing Vocals


Bar The Saloon: Bart Wirtz trio

Zondag 19 april
15:00 – 18:00 uur

‘Het hoofd versus het hart’ vormt het centrale thema op Beneath The Surface. De songs kleuren elk een andere emotie en samen een volledig pallet. Het is Bart Wirtz’ meest persoonlijke album tot nu toe. Beneath The Surface gaat over wat aan, en onder de oppervlakte ligt. Sommige emoties zoals persoonlijke twijfel, onzekerheid zijn duidelijk, andere blijven vaag en ongrijpbaar. Om er grip op te krijgen moeten ze sowieso eerst worden geuit! Wirtz reflecteert op het verleden, geeft een visie voor de toekomst en grijpt het ‘nu’. “Op dit punt in mijn leven voel ik dat het tijd was voor deze plaat.”

Bart Wirtz sax
Jimmy Hueting drums
Emiel van Rijthoven toetsen
Kasper Kalf bas


Het Wapen van Warmond: Sven Rozier Kwintet

Zondag 19 april
15:00 – 18:00 uur

Kaagwaterjazz ondersteunt ook jonge talenten en dit jaar zal Sven Rozier met zijn kwartet aantreden. Sven is een aantal jaren geleden afgestudeerd in Rotterdam aan het conservatorium en slaat nu letterlijk zijn slag in de Randstad. Speelt sinds een aantal maanden bij Licks and Brains, tour met Saskia Laroo in Azië en regelt ook een serie concerten -muzikaal en literair evenement – in Oegstgeest, het dorp waar hij momenteel ook woonachtig is.

Sven Rozier drums
Zeth Latokan sax
Kjelt Ostendorf bas
Marc Jansen gitaar


Coazy: DelMontis

Zondag 19 april
15:00 – 18:00 uur

Het moest er maar eens van komen. Een pianist/organist met een diep geworteld gevoel voor groove, een goede stem en bovendien met eigen repertoire en eigen lyrics. Voeg daarbij een saxofonist en componist die op deze groove de blazerpartijen voor zijn rekening neemt, wat meer is dan slechts wat nodeloze accenten hier en daar, en je krijgt Delmontis, het antwoord vandaag de dag op alle kant en klare muzikale maaltijden.
‘Alive and cookin’, lid van de ISS ofwel ‘Intellectual Soul Sound’ en een 7-mans formatie die het dak eraf speelt, tenminste als het publiek het aan kan en zich kan overgeven aan deze frisse, fruitige en scharlaken gekleurde cocktail van soul, jazz, gospel en fonk.

Frank Montis Hammond
Pim Dros drums
Guus Bakker bas
Aaron Raams gitaar
Rolf Delfos Sax
Peter Broekhuizen sax
Cees Trappenburg trompet


Pizzeria Caruso: Femke Smit

Zondag 19 april
15:00 – 18:00 uur

Femke heeft zich als zangeres uit Amsterdam volledig toegelegd op het Braziliaanse repertoire en mede door de fantastische begeleiding van Breno, kun je de ogen sluiten en je je in Brazilië wanen. In Amsterdam werkt zij ook met de Formatie Roda da Holanda aan wat zij noemt een ‘wekelijks’ Braziliaans feest.
Nog geen twee jaar geleden bracht zij een album uit onder de naam ‘Mrs Smit and the boys from Brazil’ waarover de presentatoren van Dutchjazz bij Sublime zeer over te spreken waren.Voor een plek als Caruso de ideale atmosfeer om heerlijk achterover te leunen en je mee t laten slepen met hetzelfde besef dat je naar topkwaliteit zit te luisteren.

Femke Smit zang do Brasil
Breno Gitaar


Grand Café de Oude School: The Jazzperados

Zondag 19 april
15:00 – 18:00 uur

The Jazzperados spelen oude stijl jazz, waarbij zowel de USA als Engeland dienen als bron van inspiratie. Het resultaat: een compacte band met een stevige maar lichtvoetige sound. De bandleden zijn zeer ervaren en hebben een staat van dienst opgebouwd in diverse gerenommeerde jazzorkesten. Instrumentale collectieven en soli worden doorspekt met vocals, waarin u Britse, Amerikaanse en Jiddische humor zult terug horen.